Voorwaarden Webshop

Onderstaand informatie en voorwaarden met betrekking tot bestelling via onze webshop.

Betaling:
Betaling doet u vooraf aan verzending. Na het plaatsen van de bestelling wordt er niet direct betaald. Wij controleren eerst of uw bestelling daadwerkelijk op voorraad is. Daarna ontvangt u per mail een bevestiging met betaallink.

Aflevering mogelijk?:
Vraag ons of aflevering i.p.v. verzending mogelijk is en welke afleverkosten daaraan verbonden zijn.

Ophalen:
U kunt uw bestelling ook zelf in de winkel ophalen. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. U ontvangt van ons een bevestiging en na ontvangst daarvan is ophalen mogelijk.

Annuleren:
Wanneer u besluit uw bestelling te annuleren voordat er werd betaald of verzonden, breng ons daar dan s.v.p. s.z.m. van op de hoogte door een bericht per mail of telefonisch contact.

Retourneren & Koop op Afstand:

Bij een op afstand gesloten overeenkomst is artikel 7:46g van het BW van toepassing. Voor alles wat je niet fysiek in een winkel koopt, maar “op afstand”, geldt een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt voor bestellingen binnen Nederland via internet en telefoon. De afkoelingsperiode gaat in op de dag van levering. De wet die je als consument beschermt bij kopen op afstand geldt niet voor alle producten en diensten. Een belangrijke uitzondering die u bij bestelling en levering van een meubel aan kan gaan is dat uw meubel, voor u door ons op maat of conform de door u gewenste specificaties (zoals stof- of houtkleur, kleurcombinatie, beslag en afwerking) bij een fabrikant werd besteld en conform die specificaties voor u werd gefabriceerd, niet binnen 14 dagen geretourneerd kan worden. De afkoelingsperiode geldt in die gevallen dus niet. Indien u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retournering wenst kunt u per mail contact met ons opnemen voor goedkeuring. Indien wij goedkeuring verlenen dient u zelf voor retournering zorg te dragen en de kosten daarvoor voor uw rekening te nemen. Artikelen die geretourneerd worden dienen in ongebruikte en onbeschadigde staat te zijn met een onbeschadigde verpakking. Voeg s.v.p. een kopie van de aankoopfactuur aan het pakket toe. Uiteraard vragen wij u om te zorgen voor een deugdelijke verpakking van het pakket en de verzending te verzorgen met Track & Trace. Na retour ontvangst van een artikel controleren wij deze en volgt er indien aan de gestelde voorwaarden voldaan wordt binnen 14 dagen na retourontvangst terugbetaling van het aankoopbedrag onder aftrek van de door u betaalde verzendkosten. Indien er overeengekomen wordt dat wij voor retournering van een meubel zorgdragen zullen de kosten voor retournering 10% van het aankoopbedrag, met een minimum van €. 100,- en maximum van €. 200,-, bedragen. Een retournering van een meubel zal uitsluitend geaccepteerd worden indien betreffend meubel geen enkel spoor van gebruik of beschadiging vertoont.

Garantie:
Op de door ons gesloten overeenkomsten geldt een product garantie van 1 jaar.